Turkse advocaat

De betaalbare Turkse advocaat met kennis van zaken

Voor Nederlandse en Turkse particulieren en bedrijven in de regio Den Bosch

Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een Turkse advocaat in Den Bosch die niet alleen de Turkse taal spreekt en schrijft, maar tevens kan bemiddelen wanneer u rechtshulp in Turkije nodig heeft? Dan bent u als particulier of MKB bedrijf in de regio Den Bosch van harte welkom bij Groenberg Advocatuur Den Bosch. Groenberg Advocatuur is een kleinschalig advocatenkantoor in Den Bosch, dat bekend staat om haar hoge serviceniveau, gedegen kennis van zaken, uiterst flexibele opstelling en de samenwerking met advocatenkantoren in Turkije. Zeker wanneer u als particulier of bedrijf rechtshulp in Turkije nodig heeft, levert dit voor u als cliënt grote voordelen op en stuit u niet op culturele verschillen.

Onze Turkse advocaat Den Bosch kent de cultuurverschillen

tesvikiye1De advocaat van dit kleinschalige advocatenkantoor in Den Bosch is mr. Mustafa Yesildag. Hij kent de Turkse taal in woord en geschrift. Dat geldt ook voor de culturele verschillen tussen Turkije en Nederland én de wetgeving. Dankzij deze kennis weet advocaat mr. Mustafa Yesildag waar hij in het bijzonder op moet letten. Dit voorkomt dat er zaken niet goed geregeld worden en juridische aspecten niet voldoende worden belicht. Zijn ervaring als Turkse advocaat in Den Bosch is, dat cliënten met een Turkse achtergrond het prettiger vinden om een juridisch probleem in hun moedertaal te vertellen. Een ander voordeel is, dat voor rechtshulp in Turkije mr. Mustafa Yesildag zelf de contacten kan onderhouden.

Bij onze Turkse advocaat Den Bosch geldt afspraak = afspraak

Als Turkse advocaat Den Bosch maakt mr. Mustafa Yesildag geen onderscheid in betalende zaken en gesubsidieerde rechtsbijstand. Als particulier of MKB bedrijf heeft u recht op kwalitatief goede rechtshulp. Bij dé Turkse advocaat voor de regio Den Bosch geldt: afspraak = afspraak.

Voor meer informatie raadpleegt u de rubriek contact