Panddef

Over het kantoor

Groenberg Advocatuur is een sociaal betrokken en laagdrempelig advocatenkantoor waar kwalitatief goede rechtshulp wordt geboden tegen een betaalbare prijs. Het kantoor treedt op voor zowel particulieren als ondernemers.

Het pand is in gemeenschappelijk gebruik met de praktijk van Gillesse & Winnubst Advocaten. Dit levert een aantal voordelen op, waaronder kennisoverdracht en kostendeling. Dit laatste zorgt ervoor dat u als cliënt niet te veel betaalt.

Kosten
Groenberg Advocatuur behandelt zowel betalende zaken, als zaken op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (een toevoeging). Bij betalende zaken behoort het afspreken van een vast tarief tot de mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op voor het uurtarief of de eventueel te verwachten eigen bijdrage. De Raad voor Rechtsbijstand stelt vast of u in aanmerking komt voor een toevoeging en wat de hoogte van de eigen bijdrage is. Voor de actuele inkomens-en vermogensgrenzen kunt u de website van de Raad voor Rechtsbijstand raadplegen via www.rvr.org.

digitaal_bordje_hightrust80