Mustafa2

Over de advocaat

Mr. Mustafa Yesildag is in 2012 strafrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Tijdens zijn studiejaren is hij onder andere actief geweest bij de Rechtswinkel Dordrecht, T-Mobile Netherlands afdeling Legal & Regulatory en het Openbaar Ministerie te Den Haag. Na enkele jaren succesvol in het bedrijfsleven actief te zijn geweest heeft hij in 2015 besloten om zijn eigen praktijk te beginnen. Mr. Yesildag is al heel zijn leven woonachtig in Dordrecht (geboren en getogen). Hij is getrouwd en vader van 2 zoons.

In vergelijking met andere advocaten legt hij meer focus op klanttevredenheid en denkt daarbij graag in mogelijkheden in plaats van obstakels. Deze benadering komt voort uit zijn jarenlange retail-ervaring en vertaalt zich in een 24/7 bereikbaarheid en (indien nodig) service aan huis voor de cliënt. Verder gelooft hij er heilig in dat een ieder toegang moet hebben tot het recht. Mede daarom hanteert het kantoor een uiterst concurrerend uurtarief.

Mr. Yesildag is naast zijn praktijk lid van de Jonge Balie ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast is hij sponsor van de Rechtswinkel Dordrecht en de Rechtswinkel ‘s-Hertogenbosch.

digitaal_bordje_hightrust80