Advocaat Dordrecht

Dé sociaal bewogen advocaat Dordrecht

Een van de sponsoren van Stichting Rechtswinkel Dordrecht

Groenberg Advocatuur is een sociaal betrokken en toegankelijk advocatenkantoor. Groenberg Advocatuur is gevestigd in Den Bosch. De advocaat van Groenberg Advocatuur is mr. Mustafa Yesildag. Een geboren en getogen Dordtenaar die zich sterk betrokken voelt bij het wel en wee van de bewoners van het Drechtsteden gebied. Mr. Mustafa Yesildag is de mening toegedaan dat iedereen recht heeft op kwalitatief goede rechtshulp. Om dit te onderstrepen is hij als advocaat een van de sponsoren van Stichting Rechtswinkel Dordrecht. Tevens kunt u hem inschakelen voor zowel betalende zaken als voor gesubsidieerde rechtsbijstand.

Groenberg Advocatuur werkt ook in Dordrecht en omstreken

Ondanks het feit dat Groenberg Advocatuur in Den Bosch gevestigd is, werkt mr. Mustafa Yesildag ook in Dordrecht en omstreken. Indien u niet in de gelegenheid bent om naar het kantoor in Den Bosch te komen is het mogelijk dat mr. Mustafa Yesildag bij u langs komt. Het grote voordeel voor u als cliënt is, dat u in uw eigen vertrouwde omgeving meer op uw gemak bent en documenten direct bij de hand heeft. Mr. Mustafa Yesildag is in principe 7 dagen per week en ook buiten kantoortijden bereikbaar.

De advocaat Dordrecht van Groenberg Advocatuur spreekt uw taal

Niet alleen op het gebied van de voordelige uurtarieven onderscheidt mr. Mustafa Yesildag zich als advocaat Dordrecht. Groenberg Advocatuur staat ook voor:

  • Kennis van zaken
  • Hoog service niveau dankzij jarenlange retail ervaring
  • Uiterst flexibele opstelling
  • Zeer ruime bereikbaarheid
  • Werkzaamheden ook buiten de kantoortijden
  • Zeer concurrerend uurtarief
  • Afspraak = afspraak
  • Spreekt meerdere talen waaronder Turks

De advocaat Dordrecht voor kwalitatief goede rechtshulp

Als advocaat Dordrecht maakt mr. Mustafa Yesildag geen onderscheid in betalende zaken en gesubsidieerde rechtsbijstand. Iedereen heeft recht op kwalitatief goede rechtshulp!

Voor meer informatie raadpleegt u de rubriek contact